UnoEuro logo
Hvis du skal vælge en udbyder af webhosting på det danske marked, så har du mange muligheder. Derfor er det også vitalt, at du sørger for at vælge med den største omhu. På denne måde er du sikret, at du kommer til at foretage det bedst mulige valg for dit vedkommende. Det betyder også, at du ikke blot skal vælge en tilfældig af slagsen.

Har du overvejet at oprette dig som kunde hos One.com? I en sådan forbindelse, så bør du i stedet overveje at se på andre alternativer, der kan vise sig at være bedre. Der findes mange aktører, der kan levere et bedre produkt og oven i købet også en bedre pris – og én af disse aktører er UnoEuro, der har fået mange gode anmeldelser fra glade kunder.

UnoEuro er billigere

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at én af de primære årsager til, at du skal se nærmere på UnoEuro til fordel for One.com er, at det er markant billigere. På trods af, at det ikke bør være prisen, der er det afgørende aspekt, når du skal vælge webhosting, så er det alligevel en faktor, der har relevans for rigtig mange, hvad end det er til privat eller erhvervsmæssig brug.

Ubegrænset plads hos UnoEuro

Det er også vigtigt, at du vælger en udbyder, der tilbyder god plads. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du skal bruge et webhotel til flere websites eller du derimod har planer om, at skulle bruge det til at hoste en større og mere kompleks løsning. Hos UnoEuro får du heldigvis ubegrænset plads hvorfor det ikke er noget, du skal tænke på.

Bedre kundeanmeldelser på Trustpilot

Generelt set kan UnoEuro også bryste sig af, at de får bedre kundeanmeldelser på Trustpilot. Det er selvfølgelig et tydeligt bevis på, at det er bedre alternativ end One.com, da deres kunder virker markant mere tilfredse med den eller de løsninger, de får leveret. Derfor kan du også roligt og med tryghed vælge at blive kunde hos UnoEuro.

One.com logoOne.com har en generel score på Trustpilot, der lyder på 7.5, hvilket er ganske acceptabelt. UnoEuro kan dog derimod bryste sig af en score, der lyder på intet mindre end 9.0. Det beviser bestemt også, at deres mange kunder ser det som værende en løsning, der er markant bedre end det er tilfældet hos One.com.

Brugervenligt kontrolpanel

UnoEuro er desuden også blevet kendt for deres brugervenlige kontrolpanel. Det er særligt en fordel for dig, der selv kommer til at beskæftige dig med en del af de opgaver, der er forbundet med webhosting og den generelle drift af din hjemmeside. Det er desuden også en fordel hvis du er helt grøn på dette område og ikke har nogen erfaring at trække på.

Hvis du har planer om, at din kommende hjemmeside skal bygges på WordPress, så vil du også glædes over, at du er sikret en nem installering af WordPress hos UnoEuro. De tilbyder nemlig en såkaldt 1 Click Installer, der gør det muligt for dig at installere WordPress med blot ét enkelt klik – det bliver ganske enkelt ikke meget nemmere end dét.

Gratis webhotel hos UnoEuro

På trods af, at det med garanti lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk slet ikke således det forholder sig. Hos UnoEuro har du nemlig mulighed for at tilegne dig hele tre måneders gratis webhotel hos Uneuro med rabatkode. Det betyder også, at hvis du ønsker at oprette dig hos UnoEuro, så er det en god idé, at du leder efter en aktiv UnoEuro rabatkode, du kan bruge.